//Yaya, That's me.

Praktikal
Tuesday, March 3, 2015 7:44 PM






السلام عليكم و رحمة الله و بركاته




Praktikal? haa hanya tinggal sebulan lebih je lagi nak habis praktikal. Jujur dari hati aku katakan, banyak aku belajar.

Pengalaman Praktikal hampir empat bulan akan aku update kemudian:-


  • belajar jadi kuat untuk hari seterusnya
  • belajar untuk jadi lebih berdisplin
  • belajar untuk tak nangis lagi esok
haih, nangis? yaa! terlalu banyak tekanan. Kami hanya pelajar praktikal tapi hmm.
Tapi Alhamdulillah aku dapat hadapi semua ni walaupun kekadang rasa down sesangat. Semua ni memang banyak mengajar. Cukup untuk aku bawak 'bekal' nanti. In Sya Allah.

Terima kasih kepada si dia yang sentiasa memberi sokongan dan moral support kepada cik yaya ni. Layan je kerenah kita yang ntah apa-apa ni.

Terima kasih kepada mak dan family yang banyak tolong kuat kan semangat nak teruskan praktikal ni sebab hampir putus asa dan nak berhenti :(

Terima Kasih Ya Allah sebab hadirkan insan-insan seperti mereka dalam hidupku. 


Sungguh dalam hati ni tak sabar nak habis praktikal. Ya! Tak sabar. Nak jmpe teman-teman semua, rindu mula menggunung. PD kau tunggu aku datang.


Lastly, Imy Naz ;p




                                                                                                                                                                 Lot of love; Yaya    


♥ 0 Comment(s) ♥
PAST

The owner ;



Updates : fall in love, again



Holla ! You've dropped in my space and be nice here. Just call me Yaya

Politeknik Port Dickson
Diploma Sains Kesetiausahaan

Photobucket

On Blogger since December 2010
Cbox Song ;



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed



carta hati ;

My Family!
My Friends And you!

Incik Naz | Abg Hilman | faris | syarah | Abg Firdaus